Tips for å spille badminton

Tips for å spille badminton

Siboasi skytebadmintontreningsmaskin S4025hjelp til å trene/lære å spille badminton

Badminton er en sport som er elsket av alle og som kan læres raskt, men som nybegynner bør du fullt ut forstå og lære deg grunnleggende kunnskap om badminton og ferdighetene ved å spille badminton, inkludert hvordan du holder racketen, holder ballen, serverer , svinge, fange.Ball, kontroller plasseringen, ta initiativ til å angripe, og grunnleggende sparringsferdigheter.

Grep

Hold Baguaen i en slap-stilling, med henholdsvis pekefingeren og tommelen på gripeflaten parallelt med slagflaten, og de resterende tre fingrene festes på håndtaket., trekker pekefingeren seg tilbake.Ikke hold den tett og forårsake ufleksibel overføring.

kjøp badminton skyterobot -1

Sammenleggbar badmintonholdemetode:

Du kan ta badminton uansett.Den første betingelsen for servering er å være presis, så så lenge ballen kan stabiliseres, vil enhver måte å holde den på.

Det er vanligvis to måter å ta badminton på:

1. Klem forsiktig toppen av fjæren med fingrene, med kulestøtten vendt ned.
2. Hold ballen lett over ballholderen med fem fingre, med ballholderen vendt ned.

Uansett hvilken måte du bruker ballen, bør du alltid trene på å slå ballen i en bestemt posisjon.

Det er to måter å slå ballen på:

Kast til servering:

Å kaste ned badmintonen med den ene hånden og svinge racketen med den andre hånden samtidig gjør at skjæringspunktet mellom front-end-banen til racketen og landingspunktet for badminton blir et øyeblikkelig treffpunkt.Denne metoden har en større handling, ballen er kraftigere, og kan fly høyt og langt.

Servering uten kast:

Denne måten å servere på ser ut til å være en handling med å trekke tilbake armen som holder racketen og berøre racketen med hånden som holder badmintonen.Denne serveringsmetoden har et mindre bevegelsesområde og er i stand til å slå ballen inn i motstanderens mottakerbane med en bunt.

kjøp fjerbolleskyterobot -2

Spiller høy ball

Denne måten å servere på er å slå ballen nær endelinjen på motstanderens bane og slippe den vertikalt fra en høy posisjon, med det formål å få motstanderen til å trekke seg tilbake.

Det er lettere å kaste ballen ved servering.Stillingen er å kaste ballen med venstre fot frem og høyre fot bak.Når ballen forlater hånden, sving racketen.Det er best å bøye armen og slå ballen i øyeblikket før du retter ut, ved å bruke vridningen av håndleddet.Sving racketen over venstre skulder, slik at ballen flyr høyt og langt.

Spille kort lav ball
Hensikten er å slå ballen i nærheten av motstanderens fremre serveringslinje, gjerne for å kontrollere ballen i høyden like over nettet, slik at motstanderen ikke har plass til å angripe.Server uten å kaste ballen.

Bøy armene slik en badminton berører racketen og slå ballen med et mindre sving.Raske og voldsomme bevegelser bør unngås så mye som mulig, og ballen bør sendes ut med nudge, enten forehand eller backhand.

kjøp skytebadmintonmaskin_09

Med en godfjerbolle skytemaskini trening/spilling, kunne hjelpe mye.

Fordi å kaste serven krever en stor forberedelse, er det lett for motstanderen å forutse at du kommer til å slå en høy og lang ball;men på dette tidspunktet kan serveren plutselig redusere sin styrke og endre til en kort og lav ball, slik at motstanderen kan bli overrumplet.På samme måte kan du også bruke måten å serve uten å kaste ballen for å få motstanderen til å tro at du skal serve en kort lav ball, og midlertidig slå en høy ball eller en flat ball.Dette er serverstrategier


Innleggstid: 19. februar 2022
Melde deg på